AtikahZamzuri
Atikah.
The Typewritter


Shout It Loud

Notice me if you're done follow mine . I'll follow you back. No harsh word[s] yaa?


Music Box


Be My Follower[s]


Alhamdulillah
Sunday, 9 August 2015 | 6:18 pm | 0 comments
Assalamualaikum and hi πŸ‘‹
The main reason I decided to drop something here because its has been a long time not updating my blog. So lets start. Alhamdulillah, on 30june 1997 seorang bayi perempuan yang boleh dikatakan ringan jugak la sebab only 2.5kg selamat dilahirkan. And on 30june 2015, genaplah umur gadis berumur 18 tahun yang dulunya seorang bayi kecil yang diberi nama Nur Atikah kan. I just knew that ayah want to named me as Nur Haifa Zalika tapi doktor yg bertugas jaga mama kat hospital nama Atikah. Katanya doktor tu seorang yg lembut, ayu so that they want me to be like her hahaha. I know its supposed to be update this on 30june but since I was so lazy to sign in, yeah I postponed to write it later.
I would like to thanked to everyone for their wishes on WhatsApp, wechat, facebook, calls or message. I really really appreciate it. Tak dilupakan kepada classmate yang nyanyikan lagu happy birthday dengan semangatnya walaupun tengah berpuasa hahahaha. Terharu jugak lah rasa masa tu ya lah baru kenal kan tapi perangai memasing baik sangat terutamanya yang perempuan lah. Lelaki asyik menyakat ja kerja hahaha. Allahu ameen for all the prayers ✌
Next, I hope I can be a strong girl who didnt drop her tears just for someone who didnt deserve it or for a useless things. Ya i really hope. Penat lah nak nangis sebab yang sama, ye dak 😝 Terima kasih kepada masa lalu yang telah mengajar erti kehidupan yang sebenarnya seperti cara mengenali siapa kawan dan siapa musuh. Siapa baik dan siapa berpura-pura baik. Cukup lah aku hanya mengenali mereka hanya di masa lalu. Aku dah jemu, tawar hati. Pergi lah kalian, dan jangan pernah kembali ceewah hahahaha.
Till here. See you guys later, insyaAllah. Take care. πŸ’Ž


Older Post